Haugeinstituttet

Snart kommer ny revidert utgave av boken ÅND OG HÅND - Hans Nielsen Hauges etikk for liv og virke

Boken ÅND OG HÅND fra 2002 blir i disse dager fornyet med en ny og spennende aktualiseringsdel skrevet av 5 interessante skribenter. Boken er planlagt lansert 20. november på Litteraturhuset i Oslo.

Sigbjørn Ravnåsen, forfatter av boken, er svært godt fornøyd med det nye samarbeidet og med bokens nye aktualitetsdel. Bokens to første deler vil være uendret mens bokens 3. del tar for seg temaer som har relevans til Hauges etikk for liv og virke inn i dagens samfunn.

De nye temaene som er valgt ut og blitt skrevet om er:

  • Menneskelivet, skrevet av Henrik Syse.
  • Familielivet, skrevet av Linda H. Haukland.
  • Arbeidslivet, skrevet av Jørn Bue Olsen.
  • Samfunnslivet, skrevet av Guttorm Fløistad og
  • Livet på jorda skrevet av Per Ingvar Haukeland.

I tillegg kommer en epilog av forfatteren selv, Sigbjørn Ravnåsen.

Sigbjørn Ravnåsen sørget allerede i 2002 for et solid comeback for Hans Nielsen Hauges etikk. Første oppslag av boken ble da lansert og fikk mye omtale.

Lansering av 3. utgave av boken ÅND OG HÅND er satt til 20. november på Litteraturhuset i Oslo og blir en storsatsing. Haugeinstituttet vil sammen med Luther Forlag stå for arrangementet.

Det vil også bli lansert en engelsk versjon av boken ÅND OG HÅND i 2015, der den engelske versjonen sendes i trykken 1. februar. Følg med!
 

Les mer om boken ÅND OG HÅND her...

Bokomtale:

Hauge gjør comeback etter 200 år, Varden 06.01.02 (Skrevet av Knut Heggenes)
Sigbjørn Ravnåsen er i ferd med å sørge for et solid comeback for Hans Nielsen Hauges etikk 200 år etter at rebellen skapte en åndelige vekkelse i Norge.

Bestilling av bøker og skrifter

Kontakt Haugeinstituttet ved å sende epost til post@haugeinstituttet.no. Du kan også fylle ut skjema på våre kontaksider her...

Husk å skriv ditt navn og adresse, samt hvilke publikasjoner du ønsker.

 

Følg Haugeinstituttet på Facebook. Der vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer, tipse om aktuelle nyheter, kurs og arrangementer. Følg oss ved å trykke liker på siden.

Facebookadressen er: www.facebook.com/haugeinstituttet

 

Del denne siden: