Haugeinstituttet

Formidling


Haugeinstituttet jobber mye med formidling av Hans Nielsen Hauges betydning i det Norske samfunn. Det blir holdt foredrag og kåseri, skuespill og kurs/programmer m.m Fler og fler ser hvor viktig og interessant Hauges tenkning er den dag i dag.
 

Det populære sommerspillet "Haugespelet" blir fremført hver sommer ulike steder på øst- og sørlandet.

Haugeinstituttet tilbyr:

Foredrag og kåseri
Haugeinstituttet tilbyr gjerne forelesning/temaforedrag/kåseri som knytter seg til Hans Nielsen Hauges ledelsesfilosofi og etiske tenkning.

Bøker og publikasjoner
Sigbjørn Ravnåsen sin bok om Hans Nielsen Hauge viser at hans etiske tenkning på mange måter er like aktuell som den gang fordi den er tidløs, allmennmenneskelig og grensesprengende. Les bokomtalen om Hauges comeback i avisen Varden her...

Haugespelet
Det såkalte "Haugespelet" ble for første gang framført i 2001.  Etter den gang har det populære sommerspillet blitt satt opp hver sommer. Haugeinstituttet hadde sine siste spel sommeren 2014, men hvis det er andre som ønsker å sette opp sommerspill/skuespill basert på Hans Nielsen Hage er det bare å ta kontakt. Haugeinstituttet kan bistå med tips og veiledning.

Temaplaner for skole
Haugeinstituttet ønsker å inspirere og gi hjelp til verdiformidlingen i skolen ved å gi fornyet kunnskap om Hans Nielsen Hauge.

 

Kurs/programmer:

Haugeinstituttet tilbyr kurs/programmer til ledere og ansatte i små og mellomstore bedrifter. Du kan lese mer om hvert program på disse sidene.

Hovedprogrammene er :

Del denne siden: