Haugeinstituttet

Stor interesse for Hans Nielsen Hauge på verdenskongressen i Bali

Sigbjørn Ravnåsen var invitert til Bali for å holde foredrag om "Hans Nielsen Hauge-A role model for our time" 6. november 2012. Foredraget ble holdt på samlingen "Transform World Global Summit 2012".


Fra venstre: Sigbjørn Ravnåsen - Ron Archer USA - Keilla Martin Brasil - John Hur

Total møtte det 431 delegater fra 25 land. Det var en gruppe på 80 personer som hørte foredraget om Hauge.  I tillegg til å holde foredraget deltok Ravnåsen i samtalegrupper der tematikken var "Poverty Challenge". Tilbakemeldingene på foredraget var så positive at hele gruppen ønsket foredraget tilsendt i etterkant.Dette har de nå fått på mail fra konferanseadministrasjonen i Sveits.

I tillegg ønsket professor of Global Business Prabhu Guptara ved William Carey University i New Delhi universitetet å publisere foredraget i magasinet "Forward Press Magazine" i New Delhi. Det vil da bli trykket i sin opprinnelige engelskversjon samt oversatt til det nasjonale språket Hindi.  Så Hans Nielsen Hauge har virkelig gjort entre på den internasjonale arena den senere tid. Det blir spennende å følge utviklingen videre.


Les også Haugeinstituttet til Bali for å drøfte Hauges verdier
 

Del denne siden: