Haugeinstituttet

Haugeinstituttet til Bali for å drøfte Hauges verdier

Sigbjørn Ravnåsen, styreleder og fagansvarlig i Haugeinstituttet er invitert til Bali for å delta på en stor og viktig verdenskongress 6.-9. novermber 2012.


Sigbjørn Ravnåsen, Styreleder/fagansvarlig Haugeinstituttet gleder seg til noen spennende dager på Bali der Hauges verdier skal formidles og drøftes i ulike paneler.


På kongressen "Transform World. Global Challenges Summit 2012" skal Ravnåsen holde foredrag om Hans Nielsen Hauge. Den verdensvide organisasjonen, som står bak konferansen, er inspirert av Lausannebevegelsen og dets arbeid innenfor tematikken "Business as Mission". Det er ventet 400 deltakere fra mange forskjellige land, særlig asiatiske. Deltakerne kan velge mellom 7 ulike temaer, og Ravnåsen skal delta med sine innlegg på tema 4 om "Poverty Challenge". Under kongressen skal han ha tre innlegg og sitte i et panel for å drøfte hvordan implementere viktige verdier og holdninger inn i den hverdagen de enkelte møter i sitt hjemland. Ravnåsen sier at det er noe uvirkelig at Haugeinstituttet får et slikt betydningsfullt oppdrag, og ser fram til det hele med stor ydmykhet, samtidig som han gleder seg til å formidle  lekpredikanten og samfunnsbyggeren Hauge som rollemodell inn i en internasjonal setting.

Last ned og les programmet for kongressen her...


Les også:

Til Nairobi for å mottivere til entrepinørskap
Hovedmålet med foredragene om Hans Nielsen Hauge er å mottivere de fattige til å starte egne bedrifter...
(Kilde www.eku.no 2008)

Nairobibesøk gir resultater 
 - Det spennende er sier Ravnåsen, at de fattige klarer å identifisere seg med en vanlig bondesønn som Hauge var. De opplever at han var så alminnelig og de klarer derfor å se mulighetene og tør å sette i gang slik han gjorde...
(Kilde www.eku.no 2009)

 

Del denne siden: