Haugeinstituttet

Valgkampen om flyhale-heltene i full gang

Valgkamp arrangementet om flyhale-heltene tilrettelagt av Norwegian, ble satt igang onsdag 11. april. Hans Nielsen Hauge har gode sjanser til å stikke av med seieren.

Det ble gjort en kjempe innsats i valgkamp arrangementet i Oslo for å få oppmerksomheten rettet mot Hans Nielsen Hauge. Sigbjørn Ravnåsen, Jørn Bue Olsen og Kari Nilsen er godt fornøyd med dagen, og håper så mange som mulig blir med å stemme fram Hauge som en av flyhale-heltene. Vær med å stem på Oslos finalister fram til og med fredag. Hauge veksler nå med å være på 1. og 2. plass.

Gi din stemme (flere ganger)

 fra 11.april kl. 0900 til 13. april kl. 1600 på

 

www.halehelter.noValgkamparrangementet i full gang i Oslo onsdag 11. april. Hans Nielsen Hauge alias Sigbjørn Ravnåsen var på plass med strikketøy og salmesang.Sjeldent syn i Oslo! Fotografene var ivrige rundt Hans Nielsen Hauge.Kari Nilsen og Sigbjørn Ravnåsen vekket oppmerksomhet i Oslos gater. Den lettsindige ungjenta fra Haugespelet, var med for å lokke folk til stemmeurnene.Jørn Bue Olsen og Sigbjørn Ravnåsen fra Haugeinstituttet er initiativtakerne og forslagsstillere for å få Hans Nielsen Hauge som "halehelt" fra Oslo-regionen.


Aktuell lenke:
Pietist kan pynte flyhale, Vårt Land 12.04 2012
Utkledd som Hans Nielsen Hauge, gjorde Sigbjørn Ravnåsen det klart hvorfor nettopp lekpredikanten, bør bli Norwegians nye halehelt. Strikketeknikken til lederen for Haugeinstituttet, var derimot ikke like overbevisende. Les mer...

Del denne siden: