Haugeinstituttet

Invitasjon til søndagskveld med Leoparden

Søndag 20. november, klokken 18.00, inviterer Leoparden til "Søndagskveld". Leder av Haugeinstituttet, Sigbjørn Ravneåsen, vil foredra og fremføre om og av Hans Nielsen Hauge. Major i Frelsesarmeen, Njål Djurhuus, vil kåsere om "Søndagstanker for hverdagen". Det blir musikalske innslag og servering av kaffe og wienerbrød. Alle er velkommen! Ta med familie og venner! Sted: Den Norske Frimurerordens Stamhus i Oslo, Nedre Vollgt 19.

 St. Olaus t.d. hvide Leopard er Norges eldste loge, og omtales blant venner som Leoparden. Logen holder hus i Den Norske Frimurerordens Stamhus i Oslo.


 

Program søndag 20. november:
 

Sigbjørn Ravnåsen: "Hans Nielsen Hauge".
Tidligere Stortingsrepresentant og leder av Haugeinstituttet Sigbjørn Ravnåsen har forsket på Hauge, hans liv og hans betydning for næringslivet i vårt land. Han vil dele sine resultater og kunnskaper med oss. Ravnåsen er også skuespiller og vil simulere en andakt slik som Hauge fremførte det – ikledd datidens drakt, men går så over til å fortelle om Hauges merkantile bedrifter. Sigbjørn Ravnåsen er meget benyttet som foredragholder av næringslivet.

Mannen som endret Norge, gav mange mennesker en ny start åndelig og sosialt, har lagt etter seg en arv som vår hektiske og oppjagede tid trenger. Et møte med denne personen viser blant annet at hans etiske tenkning vil kunne bli en inspirasjonskilde for etisk bevisstgjøring i privatliv, bedriftsliv og samfunnsliv.

Njål Djurhuus: "Søndagstanker for hverdagen".
Njål Djurhuus er major i Frelsesarmeen.

Musikalske innslag.

Servering av kaffe og wienerbrød.

Alle er velkommen! Ta med familie og venner!

Billetter kr 100,- pr person ved oppmøte eller Leopardens sekretariat 22 47 95 03.

 

Del denne siden: