Haugeinstituttet

Stor interesse for Hauge på Sunnmøre

350 tillhørere møtte opp til Haugeseminar 15. oktober på Møre barne- og ungdomsskule i Herøy kommune på Sunnmøre.
De 350 fremmøtte på Haugeseminaret kunne blant annet høre foredrag av Sigbjørn Ravnåsen, Per Sævik, Dag Kullerud, Arve Fiskerstrand m.fl. og sang av damekoret Sirene. Kveldens tema var: "Entreprenørskap og samfunnsansvar i Hauges ånd".

Haugeseminaret fikk også en flott omtale i dagsavisen Dagen.
Les omtalen i Dagen her.. Kveldens tema: "Entreprenørskap og samfunnsansvar i Hauges ånd" vakte interesse og samlet mange til seminaret på Møre barne-og ungdomsskole.Dag Kullerud på talerstolen under Haugeseminaret på Møre barne- og ungdomsskule.
 


Hauge var også populær blant ungdommen
 
Etter besøket på Sunnmøre som også inneholdt et besøk på barne- og ungdomsskolen, sier Ravnåsen at det var ekstra moro med den interessen elevene gav uttrykk for etter timen han hadde der. Også i den aldersgruppen engasjerer historien om lekpredikanten og gründeren,  Hans Nielsen Hauge.Sigbjørn Ravnåsen i aksjon foran oppmerksomme skoleelever.
 

Levende fremføring om Hans Nielsen Hauge
 
Daglig leder for Haugeinstituttet, Sigbjørn Ravnåsen, gjør til vanlig historien om Hans Nielsen Hauge levende gjennom et to timer langt spel som fremføres rundt i hele Norge. På Haugeseminaret på Sunnmøre framførte han og medhjelperene hans en av i alt åtte akter.


Fornøyde og entusiastiske ambassadører for Haugeinstituttet klar til dyst på Herøy. Fra v Signe Ravnåsen, Sigrid Haukvik, Sigbjørn Ravnåsen og Sigurd Røiseland.

Del denne siden: